ממש לא מומלץ להטיז מים בניש. זה יכול לגרום לבעיות לסכינים. אני ממליץ על chop stick. ערבוב פשוט בכוס לפני המעבר לידית עושה את העבודה מושלם.26/05/2021 7:07kobbi כתב: ↑ דרך אגב עניין החשמל הסטטי קיים גם אצלי ולצערי הדרך של ציאדו לטפל בזה היא על ידי התזת מיים על הפולים לפני חליטה. את הסכינים ציפו טיטניום למניעת קורוזיה.
זה עושה את העבודה אבל היתי מעדיף לא לעבוד כך....
בעלי ניש להתפקד
Re: בעלי ניש להתפקד
Re: בעלי ניש להתפקד
הניש לא מושלמת אבל באמת קרובה. חוץ מזה העיצוב והגודל מנצחים. תכלס, כולל הכל לא כזו זולה. מבחינת הטחינה הא לגמרי ברמת הצ'אדו שנמכרת בארץ באזור ה3000 ש"ח
Re: בעלי ניש להתפקד
כיוונון הטחינה משתנה בהתאם לפולי הקפה, גיל הקפה והטמפרטורה. המנהג שלי הוא לגזור חתיכה קטנה מהאריזה שפתחתי להדביק אותה מתחת למספר הטחינה האופטימלי (כמו חץ). כך שאם אטחן פולי קפה שונים אוכל בקלות להתאים כל אריזה לרמת הטחינה.02/05/2021 11:01PROSURFER כתב: ↑ טוב מצאתי את נקודת הקסם שלי ב 11.
הסתקרנתי ופירקתי את המטחנה לניקוי ראשוני וכיילתי שוב.
אותו קפה אותה שקית ועכשיו נקודת הקסם שלי 22.
אני מאמין שסגרתי את הטבעת עד הסוף באותה מידה כמו בכיול הראשון.
זה ככה גם אצלכם ?...