@Huber
·קראתי עליו ביקורות טובות. לא מעבר לזה. Set it and forget it כמו זו
http://www.smoking-meat.com/bradley-dig ... structions
אבל מקומות אחרים רשמו שהביסקוויטים של העץ נדבקו לארובה. וגם שאלו מה יקרה אם החברה תיסגר. אין יצרן נוסף לביסקוויטים. יש גם טענות לגבי עוצמת חום חלשה שמתבטאת בעשן "מלוכלך" וצורך במודים כדי להגביר את החום.
מצד שני פורום פעיל ושרות לקוחות איכותי.
אם אתה בענין מכשירים אוטומטיים תבדוק את טרייגר וטוב יותר את camp chef
https://www.campchef.com/woodwind.html
או yoder
http://www.yodersmokers.com/pellet-grills.html
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70246
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 4185 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70246
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 4185 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70246
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 4185 פעמים
שוב שואל, מישהו יכול להמליץ לי על מעשנה טובה? התקציב שלי הוא עד 1800 (אפשר קצת יותר)
ראיתי את הסמוקי מאונטין של וובר ויש לי ניסיון טוב עם גרילי הגז שלהם.
כמו כן אשמח לכל מיני טיפים לעישון בשר ועופות.
השימוש שלי יהיה אולי אחת לשבוע שבועיים ולא להרבה חומר גלם כך שאני לא זקוק למפלצת.
ראיתי את הסמוקי מאונטין של וובר ויש לי ניסיון טוב עם גרילי הגז שלהם.
כמו כן אשמח לכל מיני טיפים לעישון בשר ועופות.
השימוש שלי יהיה אולי אחת לשבוע שבועיים ולא להרבה חומר גלם כך שאני לא זקוק למפלצת.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
והפעם משהו בהשראת מתכון שכבר מזמן רציתי לנסות (מתנצל מראש בפני אוכלי הכשר מביניכם..זה פשוט לא כשר מכל כך הרבה בחינות..)
סינטה לבן ממולא גבינת צאן ותיבול, עטוף ב"שטיח" בייקון ומעושן:
Bacon Weave Wrapped, Cheese Stuffed, Pork Tenderloin
סינטה לבן ממולא גבינת צאן ותיבול, עטוף ב"שטיח" בייקון ומעושן:
Bacon Weave Wrapped, Cheese Stuffed, Pork Tenderloin
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי galgo ב 07/08/2017 12:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
אוקיי החלטתי לרכוש את הסמוקי מאונטיין 37 של וובר.
אני אתחיל בדברים צמחוניים כמו עוף וכו׳ ומשם נתקדם לאט לאט.
שתי שאלות בבקשה:
1) אפשר מתכון טוב לעוף? בעיקר שוקיים, כרעיים ופרגיות
2) האם לאחר ההתקנה של המעשנה צריך לעשות לה ״הרצה״ בכדי להסיר כל מיני לכלוכים מהייצור?
אני אתחיל בדברים צמחוניים כמו עוף וכו׳ ומשם נתקדם לאט לאט.
שתי שאלות בבקשה:
1) אפשר מתכון טוב לעוף? בעיקר שוקיים, כרעיים ופרגיות
2) האם לאחר ההתקנה של המעשנה צריך לעשות לה ״הרצה״ בכדי להסיר כל מיני לכלוכים מהייצור?
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.