אשכול לכול חובבי עישון הבשר
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
לאחר הרבה זמן שלא פרסמתי קבלו סירטון שעשיתי בקייץ
על בשר במעשנה שלי
על בשר במעשנה שלי
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
כחובב בשר מושבע , רוצה "לקפוץ" לנושא עישון בשר.
אשמח לשמוע על סדנא מתאימה שעברתם/שאתם ממליצים בנושא.
ומשם השמיים הם הגבול
אשמח לשמוע על סדנא מתאימה שעברתם/שאתם ממליצים בנושא.
ומשם השמיים הם הגבול
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70249
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 515 פעמים
- קיבל תודות: 4186 פעמים
האם הדרעק הזה שווה את המחיר?
ברור לי שהיא לא אטומה בעליל ובטח גם מאוד דקה. יש בארץ לרכוש פס איטום?
https://clickandpick.yellow.co.il/%D7%9 ... 7%99%D7%9D
ברור לי שהיא לא אטומה בעליל ובטח גם מאוד דקה. יש בארץ לרכוש פס איטום?
https://clickandpick.yellow.co.il/%D7%9 ... 7%99%D7%9D
@adamd
·
יש לי גם GTI3, עישנתי כמה פעמים עם קופסת עישון, בעיקר אסאדו - היה מעולה.
1. לפי הנסיון שלי (ולפי מה שקראתי בהמון מקומות) הבשר צריך להיות בבריין הרבה יותר מכמה שעות - כמה ימים עדיף
2. ממליץ לך לעבוד עם מד חום, כל נתח לכל נתח יש את הטמפרטורה הפנימית המומלצת עבור כל מידת עשייה
3. יש כל מיני שיטות לעישון הבשר, למשל את האסאדו שמתי ל4 שעות חשוף, אחכ עטוף בנייר אפייה ונייר כסף לשעתיים ולבסוץ עוד שעה חשוף, והתזתי עליו נוזלים כל שעה בערך
4. 140 מע' נראה לי קצת גבוהה, לפי מה שאני מכיר, צריך להיות סביב ה 110 מע'
·
יש לי גם GTI3, עישנתי כמה פעמים עם קופסת עישון, בעיקר אסאדו - היה מעולה.
1. לפי הנסיון שלי (ולפי מה שקראתי בהמון מקומות) הבשר צריך להיות בבריין הרבה יותר מכמה שעות - כמה ימים עדיף
2. ממליץ לך לעבוד עם מד חום, כל נתח לכל נתח יש את הטמפרטורה הפנימית המומלצת עבור כל מידת עשייה
3. יש כל מיני שיטות לעישון הבשר, למשל את האסאדו שמתי ל4 שעות חשוף, אחכ עטוף בנייר אפייה ונייר כסף לשעתיים ולבסוץ עוד שעה חשוף, והתזתי עליו נוזלים כל שעה בערך
4. 140 מע' נראה לי קצת גבוהה, לפי מה שאני מכיר, צריך להיות סביב ה 110 מע'
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6716
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1308 פעמים
- noam3039 (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3432
- הצטרף: ינואר 2013
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 487 פעמים
שים לב שפח דק הוא לא יחזיק את החום אלא החוםrichrach כתב:האם הדרעק הזה שווה את המחיר?
ברור לי שהיא לא אטומה בעליל ובטח גם מאוד דקה. יש בארץ לרכוש פס איטום?
https://clickandpick.yellow.co.il/%D7%9 ... 7%99%D7%9D...
יברח לדעתי לא שווה לקנות אותה
- psibeast
-
- חבר במועדון HT
- הודעות: 1943
- הצטרף: דצמבר 2005
- מיקום: חיפה
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
יש ערך מוסף לסדנא. כמה שיהיה מידע כתוב וברור, לראות בעיניים מקצוען עושה את זה, לקלוט ניואנסים שלא תמיד כתובים, והכי חשוב - לטעום בסוף את התוצרים כדי להבין איך אמורה להראות התוצאה.Huber כתב:אני מעשן כבר מעל שנה, והרב המוחלט יוצא נפלא ללא שום סדנה. כל המידע כיום נמצא ברשת, לדעתי אין צורך בסדנאות....
כשהתחלתי עשיתי סדנא אצל אלי גור ואני חושב שזה מאוד תרם לי מבחינת ההבנה. יש גם סדנאות שידועות כמומלצות אצל עידו לוי.
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70249
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 515 פעמים
- קיבל תודות: 4186 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6716
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1308 פעמים
- nadavkugman
-
- חבר פעיל
- הודעות: 90
- הצטרף: אוקטובר 2013
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים