המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
Sharonna (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 8
הצטרף: מאי 2021
שם מלא: שרון
מיקום: באר שבע
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #1 

מתלבט כבר תקופה בין מנגל של Charl broil בשיטת אינפרא רד לבין מנגל של קולמן רבולושיין.
באיזה חברה כדאי לבחור ?
יש לי גינה בבית .
אשמח לתשובה מהירה .
תודה רבה

Sharonna (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 8
הצטרף: מאי 2021
שם מלא: שרון
מיקום: באר שבע
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #2 

מה קורה ? נרדמו אנשים עם תשובה ?

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3260
הצטרף: ינואר 2009
מיקום: מודיעין
נתן תודות: 893 פעמים
קיבל תודות: 423 פעמים

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #3 

כן. בד"כ לא אוהבים את פותחי השירשור "המלצה דחופה" "תענו זריז" "אשמח לתשובה מהירה" וכו...
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

Sharonna (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 8
הצטרף: מאי 2021
שם מלא: שרון
מיקום: באר שבע
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #4 

אז אשמח להמלצה מחבר ותיק באיזה ניסוח כדאי לפתוח .
אני רשמתי את הדחיפות שמבחינתי באמת הייתה כזו , חבל .

shay1969
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 4
הצטרף: אפריל 2021
שם מלא: אלי שי
מיקום: בת ים
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #5 

לך על קולמן רבולושיין אחי, הבשר יוצא עסיסי, עשוי במידה הנכונה, יש לו כוסית מיוחדת שצוברת את השומן וזה יחזיק לך הרבה שנים ולא תתקל בבעיות חלודה ובלאי של החומר, אתה תהנה ממנו בטוח

Tomer Efrat
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 2
הצטרף: מאי 2021
שם מלא: תומר אפרת
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #6 

קודם כל ממליצה לך ללכת לקרוא על קולמן רבולושיין באינרנט, לא יודעת איך אפשר להמשיך להתלבט אחרי זה.. דבר שני לקולמן יש גם שירות מצויין שזה לא פחות חשוב :) בתאבון

YAFIT100
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 1
הצטרף: מאי 2021
שם מלא: יפית מזרחי
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #7 

אחרי הרבה התלבטויות בעלי רכש את הקולמן רבולושיין 4 מבערים וזה אחלה גריל אנחנו נהנים ממנו והבשר יוצא אש!

eizen5
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1024
הצטרף: ינואר 2010
נתן תודות: 520 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

נמחק.

נושא שלא נקרא #8 

נמחק.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 19:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

adamroll
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 24
הצטרף: מרץ 2012
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #9 

האמת שיצא לי לאכול אצל חברים בשר בשניהם ושניהם סבבה וברמה גבוהה

Sharonna (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 8
הצטרף: מאי 2021
שם מלא: שרון
מיקום: באר שבע
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #10 

תודה רבה לכל המגיבים שטרחו מזמנם לענות,
למרות שעדיין אני נמצא בהתלבטות , כי לא קיבלתי תשובות חד משמעיות .

yarin153
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 388
הצטרף: ינואר 2011
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #11 

היי, במקרה ועדיין רלוונטי:
קודם כל יש כאן ביקורת מקיפה שלי על הגריל קולמן רבולושן 4
לגבי הCHARBROIL
המוצר עצמו מאוד איכותי בנוי טוב. הנירוסטה מצפה את כל הגריל מה שמצד אחד מקל על הניקוי אבל מצד שני נירוסטה זה דבר שיש עליו סימנים כל הזמן.
מבחינת ביצועים. הגריל פחות או יותר מאותם חומרים כמו הקולמן. זמן התחממות פחות או יותר אותו דבר.
היתרונות שלו על הקולמן: כירת הצד חזקה יותר ומאפשרת שימוש במחבתות וסירים בצורה טובה יותר.
חסרונות: טכנולוגיית האינפרא אדום בנויה מפלטות שמכסות את התחתית והלכלוך מתנקז לשם מה שאומר ניקיון בתדירות הרבה יותר גבוהה.
בנוסף כירת הצד היא רגילה ולא אינפרא אדום מה שאומר שעל אף היתרון הקיים שלה, היא לא טובה לצליית בשר
המחיר: מעט יותר זול מהקולמן.

המלצה אישית: אני מעדיף את הקולמן בגלל החסרון של הניקיון הרב בצ'אר ברויל

Sharonna (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 8
הצטרף: מאי 2021
שם מלא: שרון
מיקום: באר שבע
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #12 

היי , רלוונטי , טרם קניתי בגלל אילוצים שלא צפיתי .
בכל מקרה אשמח אם תוכל לשלוח לי את הביקורת המקיפה שכתבת על קולמן .
דרך אגב , בדגם שחשבתי לקנות מצ'ארל ברויל כירת הצד גם אינפרא רד

Tiras
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 83
הצטרף: מאי 2013
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 0

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #13 

ברשותכם מצטרף לפותח הפוסט, מתלבט גם בין קולמן רבולושיין לבין Char broil pro..
במחיר הם דיי דומים(100 לפה או לשם) וממה שאני מבין מחבר גם אמור להיות בChar מגש לפינוי השומן שמתנקז(נכון? לא?)

אם ככה באמת לא מבין מה כל השוני בניהם? השיטת אינפרה רד של Char? גם בקולמן בעצם בגלל הרעיון של ה-2 רשתות לא אמור להיות התלקחויות..
מה גם שמסרטונים שראיתי הרשתות נירוסטה התחתונות של צאר נראות סבל רציני ההתעסקות איתם, יש למישהו ויכול לחוות דעת?

קיצור אשמח לשמוע את דעתכם בנושא( פותח הפוסט מקווה שלא תכעס שהתפרצתי)

Sharonna (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 8
הצטרף: מאי 2021
שם מלא: שרון
מיקום: באר שבע
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #14 

עוד לא קניתי , אז כל הערה והארה תתקבל בברכה ,
תודה לך

yarko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 278
הצטרף: אפריל 2016
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

Re: המלצה דחופה בין charl broil לקולמן

נושא שלא נקרא #15 

יש לי את הקולמן רבולושן 3 להבות כבר 3 שנים בערך.

מה אני אוהב בו:
1. הבשר יוצא טעים.
2. יחסית יש פחות התלקחויות לעומת מנגלים אחרים שראיתי (הסיכוי לחרוך את הבשר נמוך יותר).
3. הניקוז לכוסית מאוד נוח.

מה אני לא אוהב בו:
1. יש לו רשתות כפולות (סה"כ 6 רשתות) עם חריצים. חשוב להקפיד לנקות את הרשתות התחתונות (או לעשות רוטציה) כל 2-3 שימושים, אחרת הן (התחתונות) יתחילו להחליד, והלכלוך שיצטבר עליהן פשוט יאגור שומן עד שתהיה וואחד התלקחות. חוץ מזה, חשוב להקפיד לנקות את תעלת הניקוז מאותה סיבה.
2. כנראה אחרי התלקחות גדולה שהיתה לי, והמנגל בער כמה זמן, התחילו לי נזילות שומן מכל מיני מקומות (לא קריטי, קצת מעצבן)
3. כירת הצד שלו לא שימושית במיוחד. בתור כירה היא יחסית חלשה. בתור מנגל קטן היא לא משהו. מניח שהיא סבבה בעיקר לצריבה מהירה.
4. המדף העליון במנגל דיי מעצבן. הוא קבוע במקום, ותריך לשחרר אותו ממגרעת כלשהי כדי להזיז אותו, מה שמאוד קשה לעשות עם כל דבר אחר שהוא לא הידיים, מה שלא ממש אפשרי כשהמנגל דולק. זה מפריע בעיקר כשרוצים לשים מלח/פלפל על בשר שנמצא מתחתיו. כבר ראיתי גרילים אחרים שהמדף הזה זז אחורה בזמן שפותחים את המכסה.



בכל אופן, לקחת בחשבון שאם מעמיסים אותו בקבבים/המבורגרים/נקניקיות, עדיין צפויות התלקחויות, בעיקר כשהופכים את הבשר. נקניקיות אני בד"כ שם על המדף העליון.

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”