תודה על התגובה המפורטת!05/07/2021 9:40yarko כתב: ↑ יש לי את הקולמן רבולושן 3 להבות כבר 3 שנים בערך.
מה אני אוהב בו:
1. הבשר יוצא טעים.
2. יחסית יש פחות התלקחויות לעומת מנגלים אחרים שראיתי (הסיכוי לחרוך את הבשר נמוך יותר).
3. הניקוז לכוסית מאוד נוח.
מה אני לא אוהב בו:
1. יש לו רשתות כפולות (סה"כ 6 רשתות) עם חריצים. חשוב להקפיד לנקות את הרשתות התחתונות (או לעשות רוטציה) כל 2-3 שימושים, אחרת הן (התחתונות) יתחילו להחליד, והלכלוך שיצטבר עליהן פשוט יאגור שומן עד שתהיה וואחד התלקחות. חוץ מזה, חשוב להקפיד לנקות את תעלת הניקוז מאותה סיבה.
2. כנראה אחרי התלקחות גדולה שהיתה לי, והמנגל בער כמה זמן, התחילו לי נזילות שומן מכל מיני מקומות (לא קריטי, קצת מעצבן)
3. כירת הצד שלו לא שימושית במיוחד. בתור כירה היא יחסית חלשה. בתור מנגל קטן היא לא משהו. מניח שהיא סבבה בעיקר לצריבה מהירה.
4. המדף העליון במנגל דיי מעצבן. הוא קבוע במקום, ותריך לשחרר אותו ממגרעת כלשהי כדי להזיז אותו, מה שמאוד קשה לעשות עם כל דבר אחר שהוא לא הידיים, מה שלא ממש אפשרי כשהמנגל דולק. זה מפריע בעיקר כשרוצים לשים מלח/פלפל על בשר שנמצא מתחתיו. כבר ראיתי גרילים אחרים שהמדף הזה זז אחורה בזמן שפותחים את המכסה.
בכל אופן, לקחת בחשבון שאם מעמיסים אותו בקבבים/המבורגרים/נקניקיות, עדיין צפויות התלקחויות, בעיקר כשהופכים את הבשר. נקניקיות אני בד"כ שם על המדף העליון....
ברשותך אלך דווקא לסוף הדברים שלך, בקבבים/המבורגר אתה רואה ברוב הזמן שעדיין יש התלקחויות?
אם ככה אין אפילו צורך שאשאל על כבד אווז הא?