מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



פתיחת פורטים הוט +הוטנט


   פורומים > HTPC ומחשוב > אינטרנט - ספקים, תשתית, סיבים fiber
מחבר הודעה
haj9 (חגי רפאל ברעם)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 24, 2015
הבעות תודה: 16
מספר הודעות: 400

 #1  נשלח: ה' 24/01/2019 19:40
פתיחת פורטים הוט +הוטנט

שלום לכולם .
יש ברשותי אינטרנט בתשתית הוט + הוטנט בתור ספק .
ההוטבוקס מוגדר כבריג'ד לראוטר אחר ...
פתחתי בראוטר פורטים ל l2pt (לדג' 1701) וזה משום מה לא נפתח .
יש למשהוא רעיון מה יכולה להיות הבעיה (אולי החסימה מהצד של הוט ? )
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
eran405
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 27, 2012
הבעות תודה: 476
מספר הודעות: 2396

 #2  נשלח: ה' 24/01/2019 23:06
Re: פתיחת פורטים הוט +הוטנט

haj9
·

תבדוק אם אתה מאחורי NAT של הוטנט (ראה לדוגמא כאן אם אתה לא יודע איך).

אם אתה מאחורי NAT של הספק מן הסתם לא תצליח לפתוח פורטים. בתיאוריה אפשר להתקשר ולבקש שיוציאו מה-NAT אבל מהניסיון שלי ושל אחרים זה לא עובד בהוטנט.

ה"פתרון" הוא לבקש מהם שירות חינמי של סינון אתרים ואז על הדרך הם גם מוצאים אותך מה-NAT. בהנחה שאתה לא באמת רוצה סינון אתרים אתה פשוט משתמש ב-DNSים אחרים כמו גוגל (8.8.8.8 ) או cloudfare (1.1.1.1) ועקפת את ה"סינון".
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
FunnyName
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 10, 2018
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 70

 #3  נשלח: ו' 25/01/2019 0:16

למה אתה מפנה את פורט 1701 בנתב?
אתה מריץ עליו L2TP SERVER?
ואם אני זוכר נכון אתה אמור גם להפנות UDP.
אם אתה רוצה לוודא תשתמש באתר כמו:
http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
haj9 (חגי רפאל ברעם)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 24, 2015
הבעות תודה: 16
מספר הודעות: 400

 #4  נשלח: ו' 25/01/2019 8:55
Re: פתיחת פורטים הוט +הוטנט

eran405
·
היי , תודה על המענה המהיר
לגבי ה DNS יש לי בבית שרת Windows server (לצורכי לימוד ) שמופנה ל 8.8.8.8 ו 8.8.4.4 (של גוגל ...)
אני שואל כי הכתובת שלי היא 77.138 והבנתי שסקופ זה לא מאחורי NAT...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sys_admin
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 06, 2014

מיקום: גליל מערבי
הבעות תודה: 398
מספר הודעות: 2128

 #5  נשלח: ו' 25/01/2019 9:29

דבר ראשון אתה צריך לבדוק שבכלל פתחת פורטים נכונים. למשל אולי פתחת פורט שהוא TCP במקום UDP. לדוגמה שרת L2TP לעבודה תקינה שלו מצריך מספר פורטים שהם UDP, והם: 1701, 4500, 500 ועוד כמה וגם אחרים מסוגים שונים, כמו IP Protocol 50. בנוסף לזה אתה צריך לבדוק לאן אתה מפנה את הפורטים האלה ואם שם הם בכלל פתוחים.
גם שימוש בשרת L2TP לצורך VPN, זה לא רעיון טוב בכלל, כי פרוטוקול זה בעיתי ברשתות ציבוריות.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
haj9 (חגי רפאל ברעם)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 24, 2015
הבעות תודה: 16
מספר הודעות: 400

 #6  נשלח: ו' 25/01/2019 10:50

sys_admin
·
תודה אחי !!!
אמנם זה לא הייתה הבעיה אבל בזכות ההערה בדקתי שוב . והסיפור היה שנתתי לDHCP לחלק לשרת VPN שלי כתובת ולא שמתי לב שהשתנתה ..(עשיתי ריסטרט יזום מתי שהוא ...) . בקיצור עשיתי רזרביישן לכתובת וכמובן שיניתי בהפניית פורטים והכל עובד
תודה רבה !!!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > אינטרנט - ספקים, תשתית, סיבים fiber


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht