מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



טעם שרוף בחליטה של 25 שניות ?


עמוד 4 מתוך 4
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4 
   פורומים > קפה > מכונות ידניות ומטחנות
מחבר הודעה
אוראל
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 10, 2017
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 53

 #46  נשלח: ה' 05/09/2019 17:04

בהמשך נסיתי הבוקר להכין דאבל עם 18 גרם הזרימה הייתה 18 שניות ועוגיה בוצית .
בנסיון זה טחנתי 20 גרם ונקיתי בדוזר 8 התפלאתי שלא ירד מהקפה ונשארתי על 20 גרם לא יודע אם העוגיה נוגעת בסקרין אבל בתוצאה גירדתי להגיע ל 26 שניות אלי חליטת יתר והעוגיה עם טיפה שלולית מלמעלה הטעם השתפר אבל עדין לא משהו מה דעתכם? ( הדחיסה חזקה לדעתי כיוון שהקפיץ מצריך להפעיל כוח בסירטון זה נראה קל )
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
boren
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 09, 2009
הבעות תודה: 191
מספר הודעות: 2117

 #47  נשלח: ה' 05/09/2019 17:34

תבדוק אם העוגיה שלמה אחרי החליטה או שיש בה חורים. אם יש חורים ("channeling") אז גם אם אתה מקבל כמות קפה נכונה לכאורה, יכול מאוד להיות שהטחינה דקה מדי וכשהעוגיה נפרצת זורם מספיק קפה כדי להשלים לכמות "הנכונה". ואם מדברים על הכמות, כדאי שתשקול את הספל לפני ואחרי החליטה. קשה להגיע למסקנות מבלי הנתון הזה.

ההימור שלי הוא שהטחינה שלך דקה מדי ושיש channeling, אבל לא הייתי שם על זה כסף
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
NEGRO (גלעד שמחי)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Apr 20, 2010

מיקום: אלישיב
הבעות תודה: 240
מספר הודעות: 1078

 #48  נשלח: ה' 05/09/2019 17:58

יוצא לך יותר יפה מאצלי
אני זוכר שאתה שותה קפוצ'ינו
תחלוט פחות זמן ותוסיף חלב ויהיה לך טעים.
אולי אתה מפרש טעם חזק ומריר של קפה, בשרוף
פחות קפה בכוס על יותר חלב, יביא אותך בטוח למקום טוב יותר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוראל
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 10, 2017
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 53

 #49  נשלח: ה' 05/09/2019 18:12

נראה לי שהעוגיה הייתה שלימה .
אני אנסה מחר טחינה עבה ודחיסה חזהקה עם דוזר על 8 תודה על העזרה
אגב גילעד הקפה שתעתמי אצלך היה ממש מיוחד גם כאספרסו וגם קפוצינו אני חושב שזה היה היירגשף
(1) הבעות תודה: NEGRO
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
moshez
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jul 05, 2016
הבעות תודה: 41
מספר הודעות: 290

 #50  נשלח: א' 08/09/2019 6:30

אוראל כתב:
בהמשך נסיתי הבוקר להכין דאבל עם 18 גרם הזרימה הייתה 18 שניות ועוגיה בוצית .
בנסיון זה טחנתי 20 גרם ונקיתי בדוזר 8 התפלאתי שלא ירד מהקפה ונשארתי על 20 גרם לא יודע אם העוגיה נוגעת בסקרין אבל בתוצאה גירדתי להגיע ל 26 שניות אלי חליטת יתר והעוגיה עם טיפה שלולית מלמעלה הטעם השתפר אבל עדין לא משהו מה דעתכם? ( הדחיסה חזקה לדעתי כיוון שהקפיץ מצריך להפעיל כוח בסירטון זה נראה קל )


נראה לי שעליתי על הבעיה
זאת המכונה
וכדאי לך למכור אותה לי
אין מצב שזה קשור אליך
או למטחנה
או לקפה (חלילה נגרו)
אתה חייב להחליף את המכונה במקינטה
או בפרקולטור
וכל הבעיות יפתרו ברגע
מבטיח
באחריות

וברצינות - הנה סרטון שמרכז את כל/רוב מה שנאמר כאן:
[url=
]

[/url]
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוראל
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 10, 2017
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 53

 #51  נשלח: א' 08/09/2019 7:31

יופי אז מה ההבדל בין מה שאני מכין ?
אגב אני מוכר את המקינטה בילטי בריקה במצב חדש אם תרצה דבר איתי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
NEGRO (גלעד שמחי)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Apr 20, 2010

מיקום: אלישיב
הבעות תודה: 240
מספר הודעות: 1078

 #52  נשלח: ב' 09/09/2019 11:51
זה תמיד יכול להיות גם הקפה גם שלי

moshez
·
לא חף מטעויות
אך כדי להגיע למצב של קפה שרוף, צריך להיכנס לפיצוץ 2 ועמוק אליו או לקלות מאוד ארוך אחרי פיצוץ 1 ואז הקרמל כבר יתחיל להישרף ובכניסה לפיצוץ 2 הוא כבר יהיה שרוף .
אני כמובן לא מגיע לאזורים האלה
אבל הכל יכול לקרות, לכן אני תמיד בודק עם הלקוחות במקרה של תלונה, מה הגורם.


שבוע מצויןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוראל
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 10, 2017
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 53

 #53  נשלח: ב' 09/09/2019 13:32

אני ממש מעריץ של גילעד בן אדם אמיתי שאוהב לעזור בשמחה ומכל הלב שומר על אמינות בכל מחיר גם אם יש לו הפסד מכך אני לא רק מתלהב ומתפעל מקפה איכותי אלא גם ובעיקר מאנשים איכותיים כמוך וזה שווה הכל
(1) הבעות תודה: NEGRO
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
moshez
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jul 05, 2016
הבעות תודה: 41
מספר הודעות: 290

 #54  נשלח: ב' 09/09/2019 15:00

אוראל כתב:
אני ממש מעריץ של גילעד בן אדם אמיתי שאוהב לעזור בשמחה ומכל הלב שומר על אמינות בכל מחיר גם אם יש לו הפסד מכך אני לא רק מתלהב ומתפעל מקפה איכותי אלא גם ובעיקר מאנשים איכותיים כמוך וזה שווה הכל


·זה רק בפורום הוא נחמד
במציאות לא
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
NEGRO (גלעד שמחי)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Apr 20, 2010

מיקום: אלישיב
הבעות תודה: 240
מספר הודעות: 1078

 #55  נשלח: ג' 10/09/2019 17:25
גם אשתי אומרת את זה

moshez
·
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > מכונות ידניות ומטחנות עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht